Sunt Moș Crăciun Galantom

 

Ovidiu Ciutescu Filiala Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei - Centrul Local Lupii Ageri Popesti-Leordeni

0.81% Complete
810 RON
Sumă strânsă
100,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ma implic in acest proiect pentru ca cred, cu tarie, in programul educational implementat de cea mai importanta miscare pentru tineret la nivel mondial (SCOUT) si pentru ca atingerea obiectivului propus de acest Centru Local reprezinta un pas important spre infaptuirea programului educational implementat! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Cercetăşiei în societatea româneasca este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune şi o Lege, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniţi ca indivizi şi joacă un rol constructiv în societate.

SUSŢIN PROIECTUL

Construire Camp

Construirea (pe Valea Olanestiului) a unui sediu logistic - care sa deserveasca organizarea permanenta a unor astfel de campuri si activitati educationale, conform viziunii si misiunii propusa.

Te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor că în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună pe cineva care are nevoie de ajutor. În

 

4 Donații

Ovidiu Sebe

105 RON
Sărbători binecuvântate!
24 Dec 2021
Multa bafta in realizarea proiectului!
11 Dec 2021

Colț Alb - Balamalele Șubrede

105 RON
08 Dec 2021
07 Dec 2021
Ovidiu Ciutescu : Filiala Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei - Centrul Local Lupii Ageri Popesti-Leordeni
Sunt Moș Crăciun Galantom